God bij nabij zijn! Bidden en Vasten voor Barendrecht

God wil nabij zijn! Bidden en Vasten voor Barendrecht 8-14 Nov. 2021

2 kronieken 7:14 ‘En wanneer dan mijn volk, het volk dat mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen.’ (NBV)

Als je kijkt naar de situatie in Barendrecht, dan kun je soms worstelen met de vraag of het nog wel goed gaat komen met ons land. Mijn conclusie is dat we God meer dan ooit nodig hebben. Ik geloof dat Jezus het antwoord is op al onze gebroken levens en dat Hij alleen kan voorzien in onze behoeften. Joel 2: 12 ‘Daarom – spreekt de HEER –, keer nu terug tot mij met heel je hart en begin te vasten, te treuren en te rouwen.’ En vers 25a ‘Ik zal u de jaren vergoeden.’

Daarom gaan we als Rafael Waterport om te beginnen starten met een week van bidden (en vasten) voor Barendrecht van maandag 8 t/m vrijdag 12 november. Wil je samen met ons mee bidden voor Barendrecht? Dat kan iedere avond van 19.30 tot 21.00 uur aan de Boerhaavelaan 11 in Barendrecht. We zullen deze week ondersteunt worden door een team van Jeugd met een Opdracht uit Brazilië.

Tijdens deze week is er ook ruimte om persoonlijk gebed te ontvangen. Van 18.30 - 19.30 uur staan er een aantal mensen voor je klaar. Op woensdag 10 november is er van 16:00 - 17:00 uur een speciaal moment waarop we de kinderen van Barendrecht willen zegenen, net zoals de Here Jezus dat heeft gedaan. Alle kinderen en ouders/ verzorgers zijn van harte welkom.

Wil je graag gebed ontvangen, maar kun je niet op één van deze avonden komen? Je mag je gebedsverzoek ook mailen naar info@waterport.nl

Tot slot gaan we zaterdagmiddag 13 november van 14:00 – 16:00 naar verschillende lokaties in Barendrecht om ter plekke te bidden. Vanaf 13:45u verzamelen we bij Boerhaavelaan 11, stipt 14:00 uur zullen we met elkaar vertrekken.

 

Schema Vasten & Voorbede Boerhavelaan 11 Van 19:30 – 21:00 uur

Maandag 8 november gebed voor gemeente Barendrecht

Dinsdag 9 november gebed voor gezinnen

Woensdag 10 november gebed voor jongeren en kinderen

Donderdag 11 november gebed voor zakenmensen

Vrijdag 12 november gebed voor inwoners van Barendrecht die kampen met depressie of andere mentale problemen en eenzaamheid

Zaterdag 13 november 14:00 – 16:00 uur Gebedswandeling op verschillende plekken in Barendrecht

Zondag 14 november tijdens de ochtenddienst van Rafael Waterport bidden we voor mensen die een gebedsverzoek hebben ingestuurd.

Abonneer je op onze agenda | Array