Heer leer ons bidden

Gebed

Wat bijzonder dat God die de hemel en de aarde gemaakt heeft geen God van afstand is maar een persoonlijke relatie wil met jou! Hij zegt dat Hij graag naar ons luistert en ons ook antwoord geeft. Daarom vinden we gebed erg belangrijk. Het is de motor onder alles wat we organiseren en doen. De discipelen zeiden; Heer leer ons bidden, laten we het ook doen!

Ministry gebed

Iedere zondag is er na de dienst gelegenheid om voor je te laten bidden. Dit gebed is voor iedereen: mensen die zorgen hebben, mensen die dankbaar zijn, mensen die bemoedigd willen worden, mensen die ziek zijn. Het gebedsteam staat voor jou klaar. 

Uur van gebed

Elke week zijn er mensen die danken en bidden voor Rafael Barendrecht, voor zieken, voor familie, voor Barendrecht, voor de wereld. Om de woensdag komt deze groep van bidders bijelkaar van 20:00 uur - 21:00 uur aan de Boerhaavelaan 11, Barendrecht. Zie meer info onze agenda.

Wees welkom!

Bidden op afspraak

Soms is het lastig of niet mogelijk om naar een samenkomst of gebedsavond te komen. Heb je wel gebedspunten en wil je dat andere mensen voor je bidden? Wij komen graag naar u toe of bidden op 'afstand' voor u!

Vul onderstaand gebedsformulier in en indien gewenst nemen wij contact met je op.

Gebedsverzoek
Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]