Over ons

Rafael Barendrecht - WaterportW4C

Welkom bij Rafael Barendrecht - Waterport Christian Community Centre Carnisselande - kortweg W4C.

Wij willen een plaats bieden waar mensen God kunnen leren kennen en Zijn Liefde uit leren dragen naar anderen. We geloven dat Liefde, Eenheid en Vreugde hierin essentieel zijn. Wij willen zogezegd leven met LEV. LEV is ook het hebreeuwse woord voor "hart". 

Wij organiseren bijeenkomsten, cursussen, optredens, jeugdavonden, speciale activiteiten met muziek en dans, workshops, sprekers en nog veel meer. Onze focus ligt niet alleen op volwassenen, maar vooral ook op kinderen en jongeren. Zij zijn niet alleen de leiders van de toekomst, maar maken ook deel uit van de kerk vandaag.

Zoek jij een plaats om samen te komen en te praten over belangrijke vragen als: Wie is God, wie ben ik, wat zijn mijn talenten en wat wordt mijn toekomst? Kom dan gerust eens kijken.

WaterPort Christian Community Centre Carnisselande (W4C) is aangesloten bij Rafael Nederland, welke op haar beurt aangesloten is bij de International Church of the Foursquare Gospel.

Onze Missie

Rafael Barendrecht - WaterPortW4C wil een beweging zijn die op alle fronten in de samenleving actief is om Gods liefde en Zijn principes te leren kennen en bekend te maken. Onze missie is dus kortweg; Hem te kennen en Hem bekend te maken. We strekken ons daarbij uit naar Gods belofte waarin de Heilige Geest op alle christenen wordt uitgestort, jong en oud, arm en rijk. 

Wij geloven dat iedere christen geroepen is tot leiderschap. Wij zijn geroepen om andere mensen te leiden naar Jezus. Leiderschap betekent visie ontwikkelen, verantwoording dragen, bemoedigen, dienen en beschermen. Leiderschap vraagt vertrouwen en volharding. Jij bent geroepen tot leiderschap.