Ik ben nieuw

Maak een dienst mee

Onze diensten zijn eigentijds en verwachtingsvol. Tijdens de aanbidding zingen we eigentijdse liederen over Gods grootheid en richten wij ons op Hem.
We laten ons leiden door de Heilige Geest en soms worden er profetische woorden doorgegeven. Aanbidding is echt een feest! Kom meedoen!

Bezoek een huisgroep

Rafaël huisgroep vormt het kloppende hart van onze gemeente. Huisgroepen zijn kleine groepen die thuis bij elkaar komen. Iedereen heeft een fijne plek nodig om met Jezus en met anderen te connecten. Je ontwikkelt vriendschappen en doet samen leuke dingen. Maar bovenal moedig je elkaar aan om te groeien in je relatie met Jezus. Daarnaast kun je hier oefenen in gaven van de Geest zoals profetie en genezing.  

Rafaël huisgroep is: gezelligheid, inspiratie, aanbidding, avondmaal vieren en bidden voor elkaar. Je kunt er lekker jezelf zijn! Als je mensen wilt leren kennen of groeien in geloof, sluit je dan aan bij een huisgroep.

Huisgroepen zijn er voor iedereen: gemeenteleden en geïnteresseerden. We vinden het fijn als jij een huisgroep vindt die bij je past.

Contactformulier 

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina

Contactformulier

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]