Ik ben nieuw

Maak een dienst mee

Onze diensten vinden plaats in een kleinschalige gezellig setting in de kantine van sporthal Waterport. We starten onze diensten met het zigen van eigentijdse aanbiddingsliederen, in het Nederlands en soms in het Engels. We zingen over Gods grootheid en richten ons op Hem. Ons verlangen is om ons in de aanbidding te laten leiden door de Heilige Geest. Soms worden er profetische woorden doorgegeven, dat zijn indrukken vanuit Gods hart. Aanbidding is op deze manier echt een feest.

Bezoek een huisgroep

Huisgroepen, of LifeGroups zoals wij ze noemen, vormen het kloppende hart van onze gemeente. LifeGroups zijn kleine groepen die bij iemand thuis plaatsvinden. Iedereen heeft een plek nodig om met Jezus en met anderen te connecten en samen te groeien in het geloof. Je ontwikkelt vriendschappen en doet samen leuke dingen. Maar bovenal moedig je elkaar aan om te groeien in je relatie met Jezus. Daarnaast kun je hier oefenen in de gaven van de Geest, zoals profetie en genezing.  

Deelnemen aan een Rafaël LifeGroup betekent: gezelligheid, inspiratie, aanbidding, avondmaal vieren en bidden voor elkaar. Je kunt er vooral lekker jezelf zijn! Als je mensen wilt leren kennen of groeien in geloof, sluit je dan aan bij een LifeGroup. 

LifeGroups zijn er voor iedereen: gemeenteleden en geïnteresseerden. We vinden het fijn als jij een huisgroep vindt die bij je past.

Contactformulier 

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina

Contactformulier

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]